Stinga Enerji Makine Üretim San. ve Tic. AŞ - Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Cad.İstanbul Outlet Park No:374/63 Büyükçekmece/İstanbul/Türkiye

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Bildirimi

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Bildirimi

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Bildirimi
 
Stinga Enerji A.Ş. olarak, müşterilerimize ve web sitemizi ziyaret eden kullanıcılara saygı duyduğumuzu ve kişisel verilerinizi gizli tutmak için azami özen gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Bu bildiri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz ve koruduğumuz hakkında size bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.
 
1-Kişisel Veri İşleme Amaçları:
Stinga Enerji A.Ş., hizmetlerimizi sunmak, müşteri taleplerini yerine getirmek, taleplerinizi yanıtlamak ve size en iyi deneyimi sağlamak için kişisel verilerinizi toplamaktadır. Kişisel verileriniz, yasalara uygunluk, sözleşme yürütme, müşteri ilişkileri yönetimi, pazarlama faaliyetleri ve istatistiksel analizler gibi belirli amaçlarla kullanılmaktadır.
 
2-Toplanan Kişisel Veriler:
Stinga Enerji A.Ş., adınız, iletişim bilgileriniz (e-posta adresi, telefon numarası vb.), işveren bilgileri ve ilgi alanları gibi kişisel verilerinizi toplayabilir. Bu bilgiler, hizmetlerimizi sunmak, taleplerinizi yanıtlamak veya sizinle iletişim kurmak gibi amaçlarla kullanılır. Gizlilik haklarınızı korumak için, yalnızca gerekli olan minimum kişisel verileri toplamak için çaba sarf ederiz.
 
3-Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması:
Stinga Enerji A.Ş., kişisel verilerinizi, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda belirtilen prensiplere ve yasal düzenlemelere uygun olarak işlemektedir. Verilerin güvenliği için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alırız ve yetkisiz erişimi engellemek için çaba sarf ederiz.
 
4-Kişisel Verilerin Paylaşımı:
Kişisel verilerinizi, yürürlükteki yasalara uygun olarak, hizmet sağlayıcılarımızla (ör. bilgi teknolojisi hizmet sağlayıcıları) veya yetkilendirilmiş kamu kurumlarıyla paylaşabiliriz. Bu paylaşımlar, yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi veya hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilmektedir.
 
5-Kişisel Verilerin Saklama Süresi:
Kişisel verilerinizi yalnızca belirlenen amaçlar doğrultusunda ve saklama süresi boyunca muhafaza ederiz. Veriler, saklama amacı ortadan kalktığında veya yasal saklama süresi dolunca güvenli bir şekilde imha edilir veya anonim hale getirilir.
 
6-Kişisel Veri Sahibinin Hakları:
Kişisel veri sahibi olarak, kişisel verilerinize ilişkin belirli haklara sahipsiniz. Bu haklar arasında, veriye erişim, düzeltme, silme, işleme kısıtlama, veri taşınabilirliği ve itiraz etme hakları yer almaktadır. Bu haklarınızı kullanmak veya kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bize başvurun.
 
7-Çerezler (Cookies):
Web sitemizde çerezler (cookies) kullanmaktayız. Çerezler, web sitesini kullanımınızı kolaylaştırmak, tercihlerinizi hatırlamak, web sitesinin performansını analiz etmek ve size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için kullanılır. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak veya çerezleri devre dışı bırakmak isterseniz, tarayıcınızdaki tercihlerinizi ayarlayabilirsiniz. Ancak, lütfen unutmayın ki çerezleri devre dışı bırakmanız durumunda web sitemizin bazı özelliklerinin düzgün çalışmayabileceğini veya kullanım deneyiminizin etkilenebileceğini belirtmek isteriz.

KVKK metnimiz hakkında daha fazla bilgi almak veya kişisel verilerinizle ilgili haklarınızı kullanmak isterseniz, lütfen bize başvurun. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.




https://stingaenerji.com/assets/images/footerlogo.png
Telefon
WhatsApp
instagram
Youtube